Prisliste kan lastes ned her: Leiepriser 2018(pdf)

Det er gratis for ungdom i målgruppen (16-25 år) å låne rom på ISAK når formålet er ikke-kommersiell kulturaktivitet av ungdom for ungdom. (Unntaket er bandrom, som leies for et halvår/år om gangen).
For voksne, organisasjoner eller ungdom som tar inngangspenger på sitt arrangement, gjelder prisene som står i prislista.
Ta kontakt dersom du har spørsmål vedr. lån/ leie. Spørsmål/bestilling: Send en epost til post@isak.no eller ring 72 54 62 00


Andre lokaler gjennom Trondheim kommune:
Frivillige organisasjoner, idrettsklubber og andre aktører kan låne kommunale lokaler. Her kan du lese mer eller søke om lån av lokaler. Der finner du også en oversikt over ikke-kommunale lokaler som leies ut.

 

 
Rabatter:
50% studentrabatt.
10% rabatt for langvarige leieforhold (mer enn 10 uker/dager)
Rabattene gjelder kun på lokaler – det gis ikke rabatt på personellutgifter.
Alle som trenger lokaler til  konserter, forestillinger, kurs, møter, foredrag m.m. kan leie på ISAK. Vi leier også ut bandrom og kontorlokaler.
LOKALER:
Amfisalen:
Sitteplass til 157 personer i amfiet + ca 20 på galleriet. Leies ut til konserter, pre-produksjoner, forestillinger, møter/konferanser, teaterøvinger, dans m.m.
Scenetekniske spesifikasjoner Amfisal 2016

Coffee Annan scene: Klubbscene i tilknytning til kafeen. Plass til ca 150 stående publikummere, kan også møbleres med kafébord i scenearealet.
Scenetekniske spesifikasjoner CA 2016
ISAK Artist, studio: Kun utlån til ungdom 16-25 år. Gratis.
5 lydstudio, åpent mandag-torsdag kl 15-21
RaIII: Kinosal/auditorium med 20 seter. Prosjektor, stort lerret, surround lydanlegg.
Bandrom: 3 øvingsrom for band, og en bandcontainer. Rommene deles av 2-3 band. De som deler rom må selv fordele øvingstid og bruk av privat utstyr. Unge band prioriteres ved tildeling. Kontakt Christian Scheby for spørsmål om bandrom.
Klubben: Dans, teater, scene, fleksirom. Speil på en av veggene.

Klubben

Øvesalen: Dansestudio med speil og dansebarre.
Galleri: I foajeen i underetasjen er det et lyst og fint galleri hvor du som er mellom 16-25 år kan stille ut sin kunst, enten det er bilder eller tredimensjonale verk.  Det er gratis å bruke galleriet., og vi hjelper gjerne til med tips og bistand til montering og gjennomføring av åpningsmarkering hvis det er ønskelig.
Kanalrommet: Møterom, inntil 30 personer. Fantastisk utsikt mot kanalen!
Grupperommet: Møterom til ca 15 personer.
Rommania: Møterom til inntil 10 personer.

Kanalrommet