Besøksadresse:
Prinsens gate 44
7011 Trondheim
Tlf.: Ekspedisjon: 72 54 62 00
Kulturfabrikken/ Studiobooking (kl. 15-21): tlf. 916 66 528
e-post: post@isak.no
Send en epost hvis henvendelsen gjelder booking/ leie av lokaler, så får du raskt svar fra riktig person på første forsøk!
Fakturaadresse:
Trondheim kommune fakturamottak
TK org kode 538100
Postboks 2399 Torgarden
7004 Trondheim
Organisasjonsnummer:
942110464

Anne Britt
Anne Britt Gule– Tlf. 91 76 02 61.
Anne Britt er avdelingsleder på ISAK. Anne Britt har bakgrunn fra teater og dans. Det er ikke bare i jobbsammenheng Anne Britt viser en utømmelig entusiasme – Elvis, god mat og RBK står også høyt i kurs.
anne-britt.gule@trondheim.kommune.no
Tone By– Tlf. 95 78 02 06.
Tone er informasjonskoordinator og jobber i tillegg med booking og  arrangement.
Tone er fra Orkdalen og kunne vært yndlingstantebarnet til Dagbladets mangeårige sjefredaktør Arve Solstad, kjent som «Storoksen», og den legendariske RBK-treneren Nils Arne Eggen, begge to Orkdalinger. Hun er tydelig, hun har en god penn og hun nekter å tape.
tone.by@trondheim.kommune.no
Jon Arne Grendal– Tlf. 91 66 65 16.
Jon Arne jobber med arrangement på ISAK. Han er mannen du vil prate med dersom du ønsker å spille på Coffee Annan scene, og hvis du vil ha en frisk diskusjon. Jon Arne har sterke meninger om alt fra verdenspolitikk til musikk, og spesielt fotball. Kobler gjerne av med treverk og spiker.
jon-arne.grendal@trondheim.kommune.no
Kine Ain Limstrand– Tlf. 91 67 25 79.
Kine Ain Limstrand er et friskt pust fra Snåsa og vikar for Trine. Kine tar seg av UKM, og er drivende god på alt som har med kunst og design å gjøre. Tirsdager finner du Kine på Skaperloftet.
kine.limstrand@trondheim.kommune.no
Trine Arntzen – Tlf. 91 67 25 79. PERMISJON TIL SOMMEREN 2018
Trine er ansvarlig for oppfølging av arrangørgruppa, og hun er UKM-ansvarlig i Trondheim. Når hun ikke legger til rette for ungdomskultur er det store muligheter for at hun er i sving med et eller annet oppussingsprosjekt. trine.arntzen@trondheim.kommune.no
Roar Huseby – Tlf.91 67 27 07
Roar er driftskoordinator i Kulturenheten og jobber med drift og sikkerhet på ISAK i 30% stilling. Entusiastisk nordtrønder og bestefar, og en vandrende database når det gjelder sangtekster fra 70-tallet.
roar.huseby@trondheim.kommune.no
Håvard Sæther– Tlf 94 88 36 69.
Håvard er scenekoordinator og lydtekniker på ISAK. I tillegg til å spille flere instrumenter er Håvard helårssyklist og friluftsentusiast og en sjelden kombinasjon av allrounder, nerd og handyman.
havard.sether@trondheim.kommune.no
Petronela Shuany – Kafémedarbeider. Petro er en rumensk virvelvind av effektivitet på kjøkkenet. Og når det gjelder kaker er det bare fantasien (og knapt nok det) som setter grenser. Alt blir bedre med sjokolade!
petronela-costica.shuany@trondheim.kommune.no
Kristin
Kristin Erika Solli – Musikk- og Kulturkonsulent. Ansvarlig for ISAK Artist.
Vi er glad hun fant veien fra Molde (via Australia) til Trondheim! Kristin er blitt en veltilpasset trønder, til tross for blåhvite tilbøyeligheter i fotballsammenheng.
kristin-erika.solli@trondheim.kommune.no
Snorre Busch – Musikkonsulent, jobber som veileder på ISAK Artist i 40% stilling. Snorre er en flott fyr. Han har av og til hatt, men er hele tiden den perfekte person å spørre hvis du lurer på noe om lyd, musikk, studio eller hva som helst. Snorre spiller ofte gitar og yndlingsfargen hans er off-white.
snorre.busch@trondheim.kommune.no
Camilla Isaksen – kafemedarbeider. Camilla er en racer på baking. Hun liker godt å jobbe på fredagskvelder, for da skjer det noe! Glad i musikk (særlig hip-hop), og spiller håndball på fritiden.
Christian Scheby – Christian er fra Molde og har ISAKs lengste skjegg. Han liker musikk, er lydtekniker og ansvarlig for bandrommene på ISAK. Han er også hjertelig til stede som studioveileder på ISAK Artist.Spiller i metallband og er glad i å kle seg ut. Trenger jevnlig tilgang på musikk og brokkoli for å fungere optimalt. En sindig og trivelig fyr fra Molde (som heldigvis ikke er fotballinteressert….)
christian.scheby@trondheim.kommune.no
???????????????????????????????
Anette Ystgaard – Anette er prosjektleder for ISAK Danser!, og er et fyrverkeri av engasjement og humør på alle områder. Når hun ikke organiserer dansegruppene på ISAK er hun musikalinstruktør for barn, og også politisk aktiv. I vinterhalvåret forsøker hun iherdig å overbevise oss andre om at langrenn er noe av det mest spennende som finnes på TV.

anette.ystgaard@trondheim.kommune.no

Åsa
Åsa Irene Sofia Thalinsson – Åsa er litt svensk og litt rogalending. Åsa hjelper deg med å planlegge og gjennomføre arrangement, og hvis det har med teater å gjøre er hun absolutt rett person å spørre. Hun jobber også med unge arrangører i UKM Norge og har jobbet en liten mannsalder på diverse fritidsklubber.

asa.thalinsson@trondheim.kommune.no

Susanne
Susanne Braad Andersen – Kamelåså! Susanne er altså fra vårt naboland i sør, og er derfor som alle skjønner positivt innstilt til det meste og glad i å sykle. Hun har drevet med teater, tegning/ kunst, musikk, volleyball m.m., og lager nydelig saft og andre godsaker av ville vekster. Susanne treffer du i kafeen.

susanne.andersen@trondheim.kommune.no

tone-rb
Tone Ravnå Bjørnstad– Tone er ei sprek og sprudlende dame som kan hjelpe deg til å få dine drømmer om et liv som artist til å gå i oppfyllelse. Hun har jobbet i plateselskap og vet det meste om hva som skal til for å komme langt som artist. Tone er musikkprodusent og når hun ikke er på ISAK skriver hun bla koreansk popmusikk. Tones nerdete egenskaper strekker seg også utenfor musikkfeltet og langt inn i kaffens verden.

tone.ravna.bjornstad@trondheim.kommune.no

Oda Svisdal Oda jobber 50% i Coffee Annan. Hun er noe så eksotisk som budeie på egen seter hver sommer. Snakk med Oda om ysting, melking og alpin skisport! Eller kanskje teater, historie…Oda er en allsidig og artig oppdaling!
oda.svisdal@trondheim.kommune.no

Torkel Vindspoll-Torkel jobber 40% på ISAK som tekniker. Han jobber også på Chappa, og som gymlærer på Tiller vgs. Så nå vet du hvem du skal spørre hvis du lurer på noe som har med lyd, lys, basket eller basse å gjøre!

torkel.vindspoll@trondheim.kommune.no